Select Page

L’Ajuntament d’Altea i l’IVAJ renoven conveni de col·laboració.

L’Ajuntament d’Altea i l’Institut Valencià de la Joventut han renovat el conveni de col·laboració que permet el lliurament de la targeta física del Carnet Jove, sol·licitat de forma en línia. Així ho ha revelat l’edil de Joventut, Germán Manjón.

Es tracta d’un servei d’expedició que ja oferia el consistori alteà des del març del 2023; ha assenyalat Germán Manjón, que ha revelat que la vigència dʻeste conveni és de 4 anys.

Com explica el responsable municipal de Joventut, “dins del conjunt d’actuacions a realitzar per part de l’IVAJ prenen gran importància les diferents propostes i serveis que l’IVAJ posa a disposició dels joves, encaminades a potenciar el desenvolupament d’activitats de oci i de temps lliure saludables, com és la distribució de diferents carnets”.

En paraules de l’edil, “en concret, el Carnet Jove té com a objectiu facilitar a tots els joves la seua mobilitat i intercomunicació, així com possibilitar-ne l’accés, mitjançant l’articulació de determinats avantatges, a béns i serveis de caràcter social, cultural, econòmic, recreatiu, educatiu, esportiu, de consum, de transport i similars”.

Des del setembre del 2022 l’IVAJ ofereix també la modalitat del Carnet Jove clàssic digital. Este es pot obtenir de manera automàtica sol·licitant-lo via en línia i addicionalment s’ofereix l’opció de sol·licitar la targeta física. Targeta que la regidoria de Joventut lliura als joves sol·licitants, gràcies a la renovació de l’esmentat conveni de col·laboració.

A més, este conveni apunta que l’Ajuntament d’Altea, conscient de la importància de donar suport al desenvolupament de les activitats culturals, de oci i turisme, assumeix la possibilitat d’emetre la targeta física del Carnet Jove clàssic, a aquells joves que hagen sol·licitat el Carnet Jove DIGITAL via en línia i addicionalment hagen marcat la possibilitat d’obtenir la targeta física a l’Ajuntament.

La targeta es podrà recollir una vegada emesa per l’IVAJ al Centre Juvenil d’Altea, mitjançant cita prèvia, telefonant al 661689083.

Pin It on Pinterest